Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac „Sistemul de supraveghere SAFE CITY 20 este una din cele eficiente măsuri pentru asigurarea liniștii”

ro

03 Feb, 2024 09:00 1067 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Vergil Chițac


 
  • Săptămâna aceasta a început proiectul de supraveghere inteligentă a municipiului Constanța, din cadrul proiectului "Creșterea Siguranței în Municipiul Constanța – SAFE CITY 20".
 
Sistemul va permite monitorizarea, cu peste 1100 de camere video, a intrărilor și ieșirilor din municipiu, în zonele marilor intersecții, în locurile unde apar ambuteiaje și accidente rutiere frecvente, precum și în zonele pietonale, în jurul clădirilor emblematice și în parcările mall-urilor de pe raza municipiului, specifică primarul Constanței, Vergi Chițac, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
„Îmi doresc ca, în urma acestui proiect, să creștem nivelul de siguranță în orașul nostru și să descurajăm orice comportament infracțional, aliniindu-ne astfel obiectivelor strategiei Smart City”, precizează edilul.

 
Vergil Chițac consideră acest proiect de monitorizare una din cele mai eficiente măsuri pentru creșterea siguranței în municipiu.
 

„Siguranța cetățenilor este mai presus de orice obiectiv, iar una dintre cele mai eficiente măsuri pentru asigurarea liniștii și ordinii publice este monitorizarea în timp real a activității orașului”, subliniază primarul Chițac.

 
Citește și
Orașul Constanța supravegheat prin sistemul de monitorizare „SAFE CITY 20”

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii