Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul face reclamă Zilelor Comunei Siliştea pe Facebook

ro

12 Aug, 2011 01:14 2434 Marime text
zile_silistea.jpgCu banii exclusiv de la sponsori, Primăria Siliştea organizează pe durata a trei zile, sărbătoarea dedicată Zilelor Comunei, ajunsă deja la ediţia a IX-a. Anunţul privind organizarea acestui eveniment a fost făcut public pe unul dintre site-urile de socializare cele mai accesate, pe Facebook, pe 5 august, chiar pe pagina de profil a acestuia.

Evenimentul va ţine trei zile, ca în poveşti, şi va reuni pe scena care va fi montată pe Baza Sportivă „Siliştea Arena" nume mari ale muzicii populare româneşti, surprize care vor culmina cu un foc de artificii. Prezentator, la pachet, aşa cum spunea primarul Mihai Soare, este prezentatoarea TV Mihaela Tatu. „Toţi banii sunt din sponsorizări, de la agenţi economici din comună şi de la tinerii care sunt plecaţi la muncă în străinătate", spune primarul. Întrebat câţi bani se vor cheltui pentru ca artiştii să cânte la Siliştea, primarul spune că nu are habar de nicio sumă, cu atât mai mult cu cât contractele au fost semnate direct cu cei care contribuie financiar. Ataşat, în ediţia online puteţi vizualiza afişul cu numele celor care vor cânta pe scena de la Siliştea. Printre numele importante ale muzicii populare româneşti se numără Irina Loghin, Mariana Ionescu Căpitărescu, Annes, dar şi alţii. De asemenea, pentru a onora această zi de sărbătoare, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului" din localitate va avea loc slujba religioasă şi agapa creştinească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gino 12 Aug, 2011 08:56 Felicitari primarului Mihaita Soare pt ceea ce face. Mereu aproape de oamenii din comuna. Sunt mandru ca sunt cetatean al comunei Silistea. Prin Facebook ne tii si pe noi cei plecati la curent cu ce este pe acasa