Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac - „La mulți ani de Ziua Marinei, ziua neoficială a Constanței și a constănțenilor“

ro

15 Aug, 2022 13:53 1688 Marime text

Astăzi, 15 august, sărbătorim Ziua Marinei Române. Astfel că, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj. Edilul a atașat și o fotografie de colecție cu bricul Mircea, „mândria Constanței și a României, de care se leagă cea mai mare și mai frumoasă perioadă a vieții mele și a multor mii de studenți și tineri marinari“. 

„La mulți ani de Ziua Marinei, ziua neoficială a Constanței și a constănțenilor! Este ziua noastră, a tuturor celor care trăim pe mare, lângă mare și pentru mare. Este sărbătoarea celei mai frumoase meserii din lume și a celui mai frumos loc de pe Pământ.

Vă salut pe toți cei care iubiți marea și vă doresc, vouă și milioanelor de români care astăzi își serbează onomastica de Sfânta Maria, tot binele din lume și multă sănătate. 

Mai jos, o fotografie de colecție cu bricul Mircea, mândria Constanței și a României, de care se leagă cea mai mare și mai frumoasă perioadă a vieții mele și a multor mii de studenți și tineri marinari“, arată Vergil Chițac în mesajul postat pe pagina personală de Facebook. 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii