Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant delict, la Cernavodă! Reprezentant al unei societăți comerciale, abandona deșeuri (FOTO)

ro

15 May, 2024 17:33 731 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au desfășurat o acțiune  într-un dosar penal în curs.

În data de 14 mai a.c., în urma cercetărilor, a fost depistat în flagrant delict un reprezentant al unei societăți comerciale, surprins în momentul abandonării a aproximativ 15 tone de deșeuri nepericuloase.

Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au depistat în flagrant delict un reprezentant al unei societăți comerciale, care, utilizând un ansamblu format din tractor și remorcă, ar fi abandonat aproximativ 15 tone de deșeuri nepericuloase, prin efectuarea a cinci operațiuni de transport, pe amplasamentul unui depozit ilegal de deșeuri situat în orașul Cernavodă.

Constatarea a fost efectuată cu sprijinul Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.

În cauză a fost dispusă măsura indisponibilizării ansamblului auto.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru abandonarea, aruncarea și/sau  ascunderea deșeurilor.



Citește și:
Justiție Constanța. Cererea de chemare în judecată formulată de Răsărit de Soare SRL în contradictoriu cu ABADL Dobrogea Litoral, respinsă de magistrați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii