Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în timpul unui jaf Un hoț a întrat peste o bătrână de 81 de ani din Limanu, Constanța

ro

11 Oct, 2024 16:56 160 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

 
În data de 10 octombrie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au prins în flagrant delict un bărbat, în locuința unei vârstnice, unde ar fi săvârșit o infracțiune de tentativă la furt calificat.
 
Polițistii din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința unei femei, de 81 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța. 
 
Polițiștii au ajuns de îndată la adresa indicată unde, într-o cameră a locuinței victimei, l-au găsit pe bărbatul de 57 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de de tentativă la furt calificat, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, transmite IPJ Constanța.
 
În cursul zilei de 10 octombrie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mangalia, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este un procedeu în cadrul procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Citește și:
„Focus On The Road”, operațiunea desfășurată de polițiștii constănțeni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii