Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins la volan în miez de noapte! Tânăr fără permis, băut și cu mopedul neînregistrat

ro

25 Jan, 2024 14:49 726 Marime text
foto: IPJ Olt  La data de 24 ianuarie 2024, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, în timp ce desfășurau activități specifice, pe strada Bălțați, din orașul Scornicești, județul Olt, au oprit pentru control un moped condus de către un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. 

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


Citește și:

Știri ConstanțaDoi șoferi s-au ales cu dosare penale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii