Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul suspendării consilierului Chivu de la Cernavodă s-a amânat

ro

10 Aug, 2011 00:00 1576 Marime text
Chivu-DumitruChivuONLINE.jpgIeri, magistraţii Tribunalului Constanţa ar fi trebuit să judece cauza dosarului nr. 9848/118/2011, înregistrat pe 7 iulie a.c. care avea ca obiect suspendarea din funcţie a consilierului local PSD, din Cernavodă, Dumitru Chivu.

Judecarea cauzei a fost amânată pentru data de 23 august din cauză că, pe masa de lucru a instanţei constănţene, nu au ajuns toate documentele dosarului. Precizăm că respectivul complet de judecată care se ocupă de acest dosar este condus de Mihaela Glodeanu, dar nu este exclus ca judecătoarea să fie schimbată până la încheierea dosarului.

Reamintim faptul că, la sfârşitul lunii iunie, în şedinţa de Consiliu Local Cernavodă, după câteva încercări ratate de a-l scoate din CL, la iniţiativa primarului oraşului, Mariana Mircea, proiectul de hotărâre referitor la suspendarea din funcţia a lui Dumitru Chivu a fost aprobată.

Fostul consilier local a fost exclus, în 2010, din organizaţia PSD Cernavodă, chiar dacă, pe vremea campaniei de la alegerile locale din 2008, acesta era unul dintre apropiaţii de încredere ai acesteia. Relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat la momentul în care Chivu i-ar fi cerut Marianei Mircea suma de 120 de milioane de lei vechi, bani pe care, spune el, i-ar fi împrumutat primăriţei în campania din 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii