Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele CCINA prezinta interes pentru Ambasada Republicii Cehe

ro

30 Apr, 2010 03:21 1831 Marime text
img_1748.jpgVizita de miercuri a Excelentei Sale, Petr Dokladal - Ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti şi a lui Martin Licenik - Şeful Secţiei Economice din cadrul Ambasadei, este prima întâlnire, de anul acesta, a unor oficiali cehi cu Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Delegaţia Ambasadei a fost primită de Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), Mihai Daraban. Discutiile purtate în cadrul întâlnirii s-au axat pe cele mai importante domenii de activitate de care investitorii din Cehia ar fi posibil interesaţi, cum ar fi transporturile şi comerţul.

S-a discutat, de asemenea, despre importanţa pe care o are Portul Constanţa, ca deschidere la Marea Neagră, pentru traficul de mărfuri, nu numai pentru România, cât şi pentru alte ţări din Europa care nu au iesire la mare, precum şi despre importanţa traficului fluvial pe Dunăre. „Deosebit de interesat s-a arătat domnul Ambasador, în legătură cu activitatea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, privind acţiunile şi evenimentele pe care aceasta le organizează, precum şi de proiectele în care este implicată", a declarat purtătorul de cuvânt al CCINA Constanţa, Lucia Calenici.

Preşedintele CCINA Constanţa a prezentat în detaliu programul de târguri şi expoziţii care sunt programate pentru acest an şi a afirmat că, întreaga conducere a instituţiei va susţine şi încuraja dezvoltarea relaţiilor economice şi va promova cooperarea dintre companiile din Cehia şi firmele din Constanţa, prin participarea acestora la târguri de specialitate în vederea găsirii de parteneri de afaceri adecvaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii