Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
01:08 23 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“, scos la licitaţie de municipalitate

ro

14 Sep, 2017 00:00 2100 Marime text
Municipalitatea anunţă cumpărarea directă de servicii pentru elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage - Miniature Park“. Valoarea estimată fără TVA: 32.000 de lei.
 
Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de primire a ofertelor: 14.09.2017, ora 16.00. Oferta se va transmite în original pe adresa Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“ (denumire originală - „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical Heritage - Miniature Park“) a fost depus de municipalitate în vederea evaluării în luna iunie a.c. Sursa de finanţare a proiectului este Programul INTERREG V-A România - Bulgaria. Beneficiar este UAT Municipiul Constanţa, iar partener în cadrul proiectului, NGO European Institute for Cultural Tourism EUREKA (EICT EUREKA).
 
Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural, a resurselor şi a patrimoniului cultural. Durata de implementare propusă este de 36 de luni. Contractul prevede elaborarea cererii de finanţare conform prevederilor ghidului solicitantului aferent Programului Interreg V-A România-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară - O regiune verde, Obiectivul specific 2.1 - Îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural şi a resurselor şi patrimoniului cultural; întocmirea anexelor cererii de finanţare, aşa cum sunt prevăzute de Ghidul solicitantului sus-menţionat, inclusiv cele aferente partenerului bulgar; asistenţă pe toată durata perioadei de evaluare a proiectului, pană la contractarea finanţării proiectului; menţinerea legăturii cu partenerul bulgar atât pe parcursul elaborării cererii de finanţare, cât şi pe perioada de evaluare; redactarea în eMS a aplicaţiei şi verificarea finală a tuturor secţiunilor şi anexelor, inclusiv cele ale partenerului; înainte de completarea tuturor câmpurilor şi anexelor în aplicaţia eMS, prestatorul va prezenta beneficiarului informaţiile ce urmează a fi încărcate în sistem; cererea de finanţare va fi elaborată în format tipărit în limba română şi în limba engleză - un exemplar şi în format electronic (un CD sau memory stick), în format editabil (Word şi Excel), cât şi scanată în format PDF, având în vedere faptul că limba oficială a programului este engleza.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii