Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea instituțiilor militare este în toi. Câteva licee din Constanța au fost vizitate

ro

14 May, 2024 17:06 623 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Centrul militar zonal Constanța



 
  • Reprezentantul Centrului militar zonal Constanța, însotit de elevi ai Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” și studenți ai Academia Navală "Mircea cel Bătrân" au fost prezenți astăzi, 14 mai 2024 in următoarele licee din municipiul Constanța: Liceul Tehnologic „Ioan N Roman" Constanta, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida" Constanța și Liceul tehnologic „Gheorghe Miron Costin” pentru a le oferi elevilor informații legate de învățământul militar, de statutul de elev sau student militar precum si de oportunitățile și avantajele pe care le oferă cariera militară.
 
Acesta le-a prezentat elevilor oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale, o dată cu toate informațiile necesare înscrierii la instituțiile militare de învățământ.
 
La rândul lor, elevii și studenții militari, au punctat aspecte importante din activitatea zilnică și experiențele pe care le-au acumulat până acum.
 
Potrivit Centrului militar zonal Constanța, înscrierile se fac online, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanta.
 
Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, în vederea participării la selecție și admitere, se pot obține de la personalul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206.
 
 
 Citește și
 
 Ziua Veteranilor de Război, marcată de Centrul Militar Zonal Constanța (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii