Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Psihiatria de la Palazu, peticita de Spitalul Judetean

ro

25 Nov, 2009 01:24 4601 Marime text
psihiatrie_palazu_mare_5.jpgDezastrul de la Secţia de Psihiatrie din Palazu Mare nu mai este de mult o noutate pentru managerii care s-au perindat pe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sau pentru constănţeni.

Există două variante care pot aduce la lumină clădirile de acolo, şi anume demolarea şi reconstrucţia lor sau o reparaţie generală. Totuşi, acest lucru va fi decis de Ministerul Sănătăţii, în urma unei expertize, care deja a fost realizată, şi a unui studiu de fezabilitate.

Până atunci, însă, poate trece chiar şi un an, potrivit managerului SCJU Constanţa, dr. Dan Căpăţână, aşa că acesta a hotărât ca la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare să se facă măcar reparaţiile necesare, pentru ca pacienţii să aibă un minim de confort, mai ales că temperaturile au scăzut simţitor în ultima perioadă.

Pe lista de priorităţi a echipei care va începe lucrările în câteva zile se numără geamurile şi instalaţiile sanitare, lucruri care fie sunt într-o stare înaintată de degradare, fie nu există la Palazu.

Dr. Dan Căpăţână a precizat că banii necesari acestor reparaţii provin din fonduri proprii, dar că momentan nu au făcut o estimare a sumei care va fi cheltuită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii