Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pui pe Jar deschide o nouă locație în Constanța

ro

14 May, 2024 12:02 2086 Marime text


Restaurantul Pui pe Jar inaugurează pe data de 15 mai o nouă locație în orașul Constanța, respectiv pe Baba Novac nr. 74, de unde iubitorii de grill vor putea cumpăra celebrul pui întreg, mici, coaste, pulpe și alte preparate pe jar delicioase. În ziua dechiderii, turtele și gogoșile vor fi din partea casei.



Nu știm dacă există constănțean ce nu a auzit de Pui pe Jar, însă credem că sunt câteva aspecte pe care încă nu le cunoști despre acest produs. Povestea puiului a început în 2016, cu un punct de lucru în zona Brotăcei, a continuat cu încă unul pe Oborului și va ajunge să numere în curând patru restaurante cu preparate gustoase și mult iubite de localnici. Și nu numai. Pe lângă ”Puiul” de pe Baba Novac, în câteva zile urmează deschiderea unei alte noi locații, în Km 4-5, pe strada Liliacului, nr. 2B. Toate ingredientele folosite la Pui pe Jar sunt de înaltă calitate, majoritatea de la producători locali, proaspete, necongelate, de la cartofi până la pui. Turtele, făcute pe loc după rețeta bunicilor, gogoșile cu coajă de portocală și salamul de biscuiți nu se lasă nici ele mai prejos decât puiul pe jar.



”Puiul a luat naștere, la fel ca toate afacerile, dintr-o idee în care am crezut, o idee ce mi se potrivea, și cu multă muncă, foarte multă muncă, am transformat-o în ceea ce este astăzi. Sper, un produs care place multora. Și sper asta pentru că Pui pe Jar înseamnă mâncarea copilăriei mele, a familiei mele, a rudelor mele. Înseamnă mâncarea pe care o împarți cu familia. Mâncarea este extrem de importantă pentru fiecare individ în parte, iar mâncarea bună este cea care unește oamenii în jurul mesei. Nu poți mânca un pui singur. Trebuie să-l împarți”, ne-a spus cu zâmbetul pe buze Liliana Diaconu, administratorul lanțului de restaurante Pui pe Jar.



Puiul pe Jar vine mai aproape de casa ta cu noi restaurante, și, totodată, vine mai aproape de inima ta cu oferte Office, pentru patru persoane, platouri de petrecere și meniuri cu mici și cârnați picanți la prețuri promoționale.



Ce zici? Merită să faci o vizită miercuri, 15 mai, la Pui pe Jar? Te încurajăm să vizitezi mai ales noua locație de pe Baba Novac, unde vei fi întâmpinat întreaga zi cu turte și gogoși din partea casei. Sună apetisant, nu? La pui și gogoși înainteeee! Pentru că Pui pe Jar, dar știi ce pui.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii