Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Racii şi Peştii au parte de un început de week-end excelent

ro

09 Jul, 2011 00:00 2034 Marime text

5.jpgBERBEC

Nişte tensiuni în relaţia cu o persoană apropiată îi fac pe Berbeci să creadă că a sosit momentul „adevărului", în care să spună lucrurilor pe nume. Varianta lor de adevăr ar putea genera un scandal de proporţii, mai ales dacă este spusă într-un moment nepotrivit şi într-un fel lipsit de menajamente. Este cazul să-şi mai tempereze pornirile războinice, pentru că, oricum, le vor regreta mai târziu!

TAUR

Luna în Scorpion pe casa parteneriatelor aduce, pentru Tauri, nişte scenarii care le-ar putea zgudui serios calmul caracteristic. Află un secret nu prea plăcut al persoanei iubite, cineva încearcă să-i implice într-o poveste cu iz de melodramă sau primesc, în miez de noapte, un telefon de la o persoană care vrea neapărat să le facă o confesiune plângăcioasă. Nativii ar trebui să se consoleze cu gândul că aceasta este doar o chestiune temporară - de luni, lucrurile revin la normal.

GEMENI

Gemenii fac astăzi impresie bună oriunde s-ar duce, aşa că, nu ar fi o idee rea să-şi programeze o întâlnire cu persoana pe care doresc să o cucerească sau cu un viitor partener de afaceri. Replicile lor spirituale şi simţul umorului sunt armele pe care trebuie să mizeze în week-end. Singurele mici probleme ar putea fi create de bugetul „de austeritate", dar şi acelea pot fi rezolvate uşor!

RAC

Începutul de week-end este cum nu se poate mai frumos pentru Raci. Se simt mai împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea, mai calmi, astfel că reuşesc să atragă lucruri bune în viaţa lor. Acum au ocazia să-şi (re)descopere marea iubire! O escapadă romantică, departe de cotidianul plictisitor devine foarte tentantă în această perioadă.

LEU

O idee strălucită, care apare din senin, le dă Leilor aripi astăzi. Poate că este vorba despre un plan de afaceri sau despre o modalitate de a face rost rapid de bani pentru vacanţă. Cert este că nu ar trebui să o abandoneze. Dacă au nevoie de sprijin, nativii ar trebui să apeleze cu toată încrederea la membrii familiei!

FECIOARĂ

Cei născuţi în zodia Fecioarei ar trebui să fie foarte atenţi la semnalele discrete pe care o persoană din anturajul lor încearcă să le transmită. Dacă sunt pe fază, pot afla o informaţie extrem de utilă pentru viitorul lor profesional sau chiar sentimental! Pe acasă, urmează nişte zile foarte calme, în care nimic nu le va strica buna dispoziţie.

BALANŢA

Oboseala şi stresul acumulat în ultimele zile îşi pune amprenta asupra Balanţelor, care şi-ar dori să poată să se retragă într-un colţ, unde să se poată reface. Din păcate însă, cineva vrea cu tot dinadinsul să nu-i lase pe nativi în pace. Cea mai simplă şi mai eficientă variantă, în acest moment, ar fi să nu-şi bată capul prea mult şi dea dovadă de mai multă detaşare.

SCORPION

O idee bună pentru Scorpioni ar fi să joace, zilele acestea, la loto. Conjunctura astrală este una deosebit de favorabilă, intuiţia lor funcţionează la maximum, aşa că ar trebui să profite din plin! În plus, au ocazia să rezolve cu brio nişte neînţelegeri sau conflicte cu persoane apropiate. În concluzie, o zi armonioasă, în care toate merg ca la carte.

SĂGETĂTOR

O veste aflată întâmplător îi enervează pe Săgetători în această dimineaţă. Cel mai probabil, este vorba despre nişte bârfe pe seama lor răspândite de o persoană pe care o considerau prietenă. Din fericire, nativii vor şti să dea o replică pe măsură, care să întoarcă în avantajul lor situaţia. Mai pe după-amiază, vine o invitaţie în oraş, din partea unor rude mai îndepărtate.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui să se arate ceva mai deschişi la dialog astăzi, mai ales dacă este vorba despre persoana iubită. Este adevărat, sunt stresaţi din cauza problemelor de la muncă, însă asta nu înseamnă că trebuie să se izoleze total de ceilalţi. O ieşire din rutină le-ar prinde foarte bine, mai ales că este sâmbătă, iar vremea se anunţă perfectă!

VĂRSĂTOR

După o săptămână care a fost destul de solicitantă, Vărsătorii ar trebui să ia în calcul un week-end relaxant, în care să se refacă. O dietă de detoxifiere, mai multă mişcare şi ceva ore de somn în plus vor face adevărate minuni. N-ar strica nici să o lase mai moale cu ţigările şi cafeaua - măcar pentru două zile!

PEŞTI

O tentaţie irezistibilă apare astăzi în viaţa Peştilor. Poate că este vorba despre o persoană care îi fascinează sau despre un obiect pe care l-au văzut într-o vitrină şi simt că trebuie neapărat să-l aibă. Este momentul să se lase purtaţi de val. În fond, unele lucruri chiar nu au nevoie de explicaţii logice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii