Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 19 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Radiografia“ firmelor Iată cine vrea să supervizeze lucrările la noul sediu al Serviciului de Telecomunicații Speciale Constanța!

ro

18 Feb, 2024 17:00 1616 Marime text
 
    
  • La solicitarea ZIUA de Constanța, Serviciului de Telecomunicații Speciale informează că achiziția directă este în desfășurare și că trei operatori economici au transmis documentele pentru obținerea avizului de securitate, respectiv: SC Malif Engeering SRL, SC Casido SRL și SC Bit Construct Consulting SRL.
  • Potrivit licitatiapublica.ro contractul pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru sediul STS Constanța a revenit CON-A Operations SRL, cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu.
  • Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
 
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) achiziționează - prin cumpărare directă - servicii de supervizare a execuției lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului variază între 130.000 și 160.000 de lei.   
 
La solicitarea ZIUA de Constanța, Serviciului de Telecomunicații Speciale informează că achiziția directă este în desfășurare și că trei operatori economici au transmis documentele pentru obținerea avizului de securitate, respectiv: SC Malif Engeering SRL, SC Casido SRL și SC Bit Construct Consulting SRL.
 
Despre Malif Engeering SRL 
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 18 februarie 2024, SC Malif Engeering SRL a fost fondată în luna aprilie a anului 2022, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul pe strada Bujorului, din Vânători, județ Galați, și este controlată de Popescu Dana-Maria, asociat unic.  
 
Ca administratori apar Popescu Dana-Maria și Popescu Florin.

 
Servicii de dirigenție pentru Consiliul Județean Constanța
 
Malif Engeering SRL a derulat activități specifice  pentru comuna Scinteiești, (Consiliul Local Scinteiești, Galați), orașul Mărășești, județul Galați, dar și Consiliul Județean Constanța – servicii de dirigenție de șantier a lucrărilor de executat pentru modernizare DJ 393.
 
Pentru anul 2022, Malif Engeering SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 33.078 de lei și un profit net de 10.657 de lei.
 
 Mai amintim că, la finele anului trecut, Compania Națională de Investiții a atribuit direct un contract de servicii de asistență tehnică pentru proiectul de reparații capitale clădiri, reconfigurarea funcțiunilor, extindere și dotări cu echipamente în cadrul Secției de Recuperare Neuropsihomotorie a Copiilor - Sanatoriu Balnear și de recuperare Techirghiol din Municipiul Techirghiol, str. Ovidiu nr. 2-4, judetul Constanța. Câștigătoarea contractului a fost SC Malif Engeering SRL.
 

Despre Bit Construct Consulting SRL
 
SC Bit Construct Consulting SRL a fost fondată în luna ianuarie a anului 2006, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul pe Șoseaua Ștefan Cel Mare, din București, Sector 2 și este controlată de Tarna Benedicth Iulian, asociat unic și administrator.
 
Bit Construct Consulting SRL are încheiate mai multe contracte publice iar printre autoritățile contractante se află Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Academia de Studii Economice București, dar și Compania Națională de Investiții SA.
 
Pentru anul 2022, Bit Construct Consulting SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 619.919 de lei și un profit net de 2.721 de lei.
 
Despre Casido SRL
 
Platforma Termene.ro arată că există două societți comerciale cu numele Casido SRL, una în Prahova, inactivă fiscal iar cealaltă în București, activă fiscal.
 
Casido SRL, din Prahova, se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești și îi are ca asociați pe Labusca Clemansa și pe Dinu Niculae Ovidiu.
 
 
Casido SRL, din București, se ocupă de lucrări de instalații electrice, a fost fondată în luna iunie a anului 1993 și este controlată de Marian Laurentiu Virgil și Vasile Adrian Alin (asociați și administratori).
 
Vasile Adrian - Alin mai apare în Bark Trade SRL, Mpm Inginerie SRL și în Mpm Home SRL.
 
Casido SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Ministerul Justiției, Hidroelectrica SA, Autoritatea pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor, Ministerul Apărării, Ministerul Finanțelor Publice dar și Administrația Naționala a Rezervelor de Stat - Unitatea Teritorială 140.
 
Pentru anul 2022, compania a declarat o cifră de afaceri netă de 1.761.050 de lei și un profit net de 290.537 de lei.
 
CON-A Operations SRL se va ocupa de proiectarea și de execuția de lucrări    
 
După cum arătam și în edițiile anterioare, potrivit licitatiapublica.ro contractul pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru sediul STS Constanța a revenit CON-A Operations SRL, cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu.
 
Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
Potrivit Termene.ro, SC Con-A Operations SRL a fost fondată în noiembrie 2002, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul pe strada Mihai Viteazu, în Șelimbăr, județ Sibiu, și este controlată de nouă asociați, respectiv: CON-A SRL, cu 51%, Bulboaca Mircea Vasile, cu 10 %, Cristea Narcis Sorin, cu 10 %, Oros Adrian, cu 8 %, Bulboacă Cristian Paul, cu 6 %, Bulboacă Negrean Anamaria, cu 4 %, Croitorescu Maria, cu 4 %, Ghilea Vasile Horațiu, tot cu 4 % și Manitiu Constantin Cristian, cu 3 %.
 
Ca administratori apar Cristea Narcis Sorin și Oros Adrian.
 
Tot potrivit Termene.ro, Bulboacă Cristian Paul apare în Imobiliara B.A.C. SRL și în Condesign SRL, Bulboaca Mircea Vasile în Unimat SRL, Imobiliara B.A.C. SRL, Con-A Mep SRL, Marcon First Imobiliare SRL, Suntecan Capital Holding SRL, Bac Naporep SRL, Con-A SRL, Baza 505 Sibiu SRL și în Imob Timsag SRL.
 
Bulboacă Negrean Anamaria apare în Imobiliara B.A.C. SRL și în Persoană Fizică Autorizată Bulboacă Negrean Anamaria Persoană Fizică Autorizată.
 
Cristea Narcis Sorin apare în Con-A Exe SRL, Engineering C&F Advisory SRL, Baza 505 Sibiu SRL, Con-A SRL și în Con-A Innovations Management SRL.
 
Croitorescu Maria apare în Engineering C&F Advisory SRL și în Cohas-RO SRL, iar Manitiu Constantin Cristian în Bau Consult SRL și în Con-A Facility Management SRL.
 
Asta în timp ce Con-A SRL figurează în Con-A Mep SRL, Con-A Productions SRL și în Con-A Innovations Management SRL.
 
 CON-A Operations SRL are încheiate mai multe contracte publice. 
 
Pentru anul 2022, cu aproximativ 540 de angajați, CON-A Operations SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 573.359.937 de lei și un profit net de 26.997.121 de lei.
 
Noul sediu al STS Constanța va fi echipat cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
De asemenea, clădirea va cuprinde și un spatiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room.
 
Despre STS
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale este organul central de specialitate, cu personalitate juridică, ce organizează, conduce, desfășoară, controlează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și pentru alți utilizatori prevăzuți de lege.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale este singura autoritate care emite norme tehnice obligatorii în domeniul telecomunicațiilor speciale.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale are structură militară și face parte din sistemul național de apărare.
 
Activitatea Serviciului de Telecomunicații Speciale este controlată de Parlamentul României, prin comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.
 
Activitatea STS este organizată și coordonată de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării.
 
Conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale este asigurată de un director cu rang de secretar de stat, numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), la propunerea președintelui acestuia.
 
Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale răspunde în fața Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru activitatea pe care o desfășoară și prezintă acestuia rapoarte anuale.
 
În exercitarea atribuțiilor ce-i revin, directorul este ajutat de un prim-adjunct care este și înlocuitorul său, precum și de doi adjuncți.
 
Conducerea STS
 
director - general ing. Ionel-Sorin Bălan
 
prim-adjunct al directorului - general-locotenent dr. ing. Ionel-Sorinel Vasilca
 
adjunct tehnic al directorului - general-maior ing. Mădălin-Virgil Mihai
 
adjunct economic al directorului - general-maior Marian-Cosmin Rădoi
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații publice. Un constructor din Transilvania va executa noul sediu al Direcției de Telecomunicații Speciale Constanța. Contract de peste 4 milioane de euro (DOCUMENTE)
 
Vrei să lucrezi la SRI? Acum ai ocazia. Iată ce posturi sunt disponibile!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii