Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut un băiat perfect sănătos

ro

18 Oct, 2024 11:45 349 Marime text
Radu Mazăre


 
Radu Mazăre a devenit tată pentru a două, ieri dimineață, scrie cancan.ro.

Fostul primar al Constanței a devenit tată din nou, după ce aleasa inimii sale, Roxana Mihalache, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea a avut loc ieri dimineață, în cadrul unui spital privat din Capitală.

Sursele spun că Roxana a născut ușor și repede, după un travaliu rapid. Bebelușul ar fi venit pe lume ca la carte, fără să ridice probleme, așa că toată lumea a respirat ușurată. Noua parteneră a fostului primar se simte bine și este tratată regește. Toți roiesc în jurul ei pentru a o face să se simtă în al nouălea cer pe toată durata șederii sale în spitalul privat.

Vă amintim că Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, luni, 27 mai 2024. Tribunalul Ilfov i-a aprobat cererea de eliberare condiționată, motiv mare de bucurie în familia fostului primar din Constanța. Acesta a fost așteptat de soția sa, Roxana Mihalache, care le-a dezvăluit jurnaliștilor că așteaptă un copil.
„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit, la vremea respectivă, soția lui Radu Mazăre, în fața penitenciarului Jilava.
 
Citește și:
Radu Mazăre, fost primar la Constanța, audiat ca martor în dosarul antrenorului lotului național feminin de sporturi de iarnă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii