Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat trage un semnal de alarmă după furtunile de la Constanța!

ro

01 Sep, 2024 16:18 217 Marime text
Raed Arafat, foto: Facebook.com Raed Arafat, şeful DSU, a declarat duminică, 01 septembrie 2024, la un post de televiziune, că, după inundaţiile care au avut loc în ultimele zile la Constanța, că trebuie să ne aşteptăm la astfel de fenomene meteo extreme şi în alte zone. 
 

„La acest moment se intervine în judeţul Constanţa, la Constanţa, Mangalia, Amzacea şi Venus şi pompierii sunt la datorie. Noi, ieri am suplimentat forţele din alte judeţe care au venit să sprijine colegii în acţiunile de scoatere de apă” a transmis astăzi Raed Arafat. 

 

„Clar că va fi făcută o evaluare la nivelul autorităţilor locale iar după aceea, aceste evaluări vor fi trecute prin Comitetul pentru situaţii de urgenţe a judeţului Constanţa condus de prefect, şi dacă e nevoie de sprijin, îl vor solicita la nivelul DSU, pentru a înainta solicitarea către comitetul national” a mai punctat el. 

Aceasta e a doua furtună gravă din timpul verii:

„Într-adevăr n-am mai avut astfel de intensitate şi impact a unei furtuni. Noi trebuie să ne aşteptăm la astfel de fenomene meteo extreme, nu doar în Constanţa, ci şi în alte zone, astfel de fenomene ar putea să se intensifice. Sfătuim populaţia, mai ales cei care au dezactivat RO-Alert, să-l reactiveze în telefoane”


Citește și:

Știri Constanța aziMașină luată de viitură și adusă în localitatea 23 August (FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii