Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. RAJA Constanța, anunț de ultim moment, despre consumatorii de pe bulevardul Mamaia și zona Faleză Nord, afectați de lipsa apei

ro

29 May, 2024 16:11 4841 Marime text
Pe timpul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite astăzi, 29 mai 2024, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la
intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța, s-a decis înlocuirea tronsonului afectat pe o lungime de aproximativ 7 metri.

Intervenția este însă îngreunată din cauza unor cabluri de alimentare cu energie electrică, fiind necesară o atenție sporită pentru a evita orice
incident. Imediat ce lucrările vor fi finalizate, se vor executa toate manevrele necesare pentru umplerea și intrarea în presiune a rețelei.

Având în vedere diametrul conductei și debitul mare de apă, durata sistării furnizării apei se prelungește până la ora 21.00

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai rapid și în condiții de siguranță, transmite RAJA SA.  


UPDATE 

În jurul orei 19.30, echipele de intervenție au reușit finalizarea lucrărilor de remediere a avariei de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța. Imediat s-au executat manevrele de vane pentru reluarea furnizării apei dar în momentul intrării în presiune, din cauza vechimii, un alt segment de la nivelul conductei avariate a cedat.

Din acest motiv s-a impus din nou sistarea furnizării apei potabile pentru a înlocui segmentul avariat.

În această situație, abonații de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă, nu vor avea apă la robinete până în cursul acestei nopți, de 29 spre 30 mai 2024, ora 03.00 dimineața. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai rapid și în condiții de siguranță, transmite RAJA  SA. 




Citește și:
RAJA Constanța: În satul Furnica din comuna Dumbrăveni se va furniza apă după un program prestabilit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii