Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Avarie pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu. Iată ce cartiere au rămas fără apă la robinete

ro

27 Sep, 2024 15:28 304 Marime text
Pexels
 
  • Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Anda și Viile Noi. În acest interval în zona Km 4 - 5 se va furniza apă cu presiune redusă, iar la etajele superioare se poate înregistra lipsa totală a acesteia.
     
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 27 septembrie 2024, în intervalul orar 15.15 - 19.00, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Anda și Viile Noi. În acest interval în zona Km 4 - 5 se va furniza apă cu presiune redusă, iar la etajele superioare se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Mai multe localități din județul Constanța rămân fără apă de consum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii