Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Fluctuații de tensiune la Stația de Pompare Palas! Cartiere afectate

ro

26 Jul, 2024 11:55 248 Marime text
În cursul zilei de astăzi - 26 iulie 2024, la Stația de pompare si tratare Palas s-au înregistrat mai multe fluctuații de tensiune; prin urmare,
pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa.

Ca urmare a acestei situații, se furnizează apă potabilă cu presiune scăzută consumatorilor deserviți de SP Palas. În unele zone, în funcție de topografia rețelei, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se poate înregistra lipsa apei la robinete.

Cartierele afectate sunt: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Zona Kaufland, Casa de Cultură, Compozitori, Inel I, Inel II, bd. 1 Mai și Depozite - Halta Traian, precum și Zona Industrială.


Având în vedere zona mare deservită și implicit lungimea și diametrul rețelei, reluarea furnizării apei la parametrii normali se va face în jurul orei 14.00, întrucât **este nevoie de o perioadă de aproximativ 3 ore pentru ca **sistemul să intre în presiune.*

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți abonații afectați că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru reluarea furnizării apei la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuși să repună în funcțiune sistemul de alimentare cu energie electrică a stației.- transmite RAJA SA. 




Citește și:

RAJA SA anunță întreruperi de apă în Constanța. Află dacă te numeri printre cei afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii