Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 08 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în localitatea Vadu, miercuri 7 august 2024!

ro

06 Aug, 2024 09:57 360 Marime text
Sursa foto: Pexels
 
  • Echipele furnizorului de energie efectuează lucrări de reparații și întreținere la nivelul instalațiilor de energie electrică din satul Vadu (Comuna Corbu), județul Constanța.

Echipele furnizorului de energie efectuează lucrări de reparații și întreținere la nivelul instalațiilor de energie electrică din satul Vadu (Comuna Corbu), județul Constanța, miercuri, 7 august 2024, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Fără curent, Sursele de Alimentare cu apă ce deservesc localitatea Vadu, nu vor putea funcționa, iar abonații deserviți vor fi afectați de lipsa apei potabile, în intervalul orar 09.00-17.00.
 

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se vor încheia intervențiile pe rețeaua de alimentarea cu energie electrică, echipele RAJA vor relua alimentarea cu apă.
 
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, a încheiat sursa citată.
 


Citește și:
Avarie RAJA pe strada Lirei din municipiul Constanța! A fost întreruptă furnizarea apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii