Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în mai multe zone din Cernavodă, în urma unei avarii pe strada Seimeni

ro

17 Sep, 2024 08:50 208 Marime text
foto: Pexels
 
  • Echipele RAJA intervin astăzi, 17 septembrie 2024, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Seimeni din orașul Cernavodă.
     
Echipele RAJA intervin astăzi, 17 septembrie 2024, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Seimeni din orașul Cernavodă, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 09:30 - 17.00, se sistează furnizarea apei potabile consumatorilor de pe strada Seimeni, Unirii și Medgidiei, cu adiacentele.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Atenție, constănțeni! Se oprește apa în mai multe zone din municipiu și în patru localități din județ pentru 30 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii