Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa pe mai multe străzi din Hârșova

ro

08 Nov, 2023 11:15 950 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Echipele RAJA intervin astăzi, 8 noiembrie 2023, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu cu Vântului din orașul Hârșova, județul Constanța.
     
Echipele RAJA intervin astăzi, 8 noiembrie 2023, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu cu Vântului din orașul Hârșova, județul Constanța, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 10.30 - 13.30, se sistează furnizarea apei potabile consumatorilor de pe străzile Nicolae Bălcescu, Libertății, Ardealului, Atelierelor și Șoseaua Constanței.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Anunț important al RAJA Constanța: Întârzie reluarea furnizării apei în localitățile Eforie Nord și Agigea!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii