Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa potabilă în Amzacea din județul Constanța

ro

09 Sep, 2024 11:28 193 Marime text
Sursa foto: Pexels

 
  • Astăzi, 9 septembrie 2024, se efectuează lucrări de mentenanță la nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Amzacea

 Echipele RAJA Constanța sistează furnizarea de apă potabilă, astăzi, 09 septembrie 2024, în intervalul orar 13:00 – 18:00 pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din satul Amzacea (comuna Amzacea), județul Constanța.

Marți, 10 septembrie 2024, se vor executa lucrări de spălare a rețelei de distribuție a apei potabile. Acțiunea face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor.

În cadrul acestor activități, se vor executa operațiuni de golire sub presiune a rețelelor, motiv pentru care, pentru perioade scurte de timp, apa va prezenta modificări ai parametrilor de calitate, în ceea ce privește turbiditatea și culoarea.

Rugăm toți abonații să nu consume apă de la robinete marți – 10 septembrie 2024, în intervalul orar 08.00 – 20.00. Apa va putea fi folosită numai pentru spălat și în alte scopuri menajere sau casnice.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.

Totodată, rugăm toţi abonații din localitatea Amzacea să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada acestor lucrări de întreținere, a transmis RAJA Constanța.

 Citește și:
RAJA ConstanțaLipsă apă în mai multe zone din municipiu!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii