Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Sistarea apei se prelungește pentru o parte dintre constănțeni. Iată până când

ro

01 Aug, 2024 20:58 313 Marime text
Sursa foto: Pexels





Ca urmare a decopertării zonei, lucrătorii RAJA Constanța au constatat necesitatea înlocuirii mai multor tronsoane. Lucrările sunt mult îngreunate din cauza conductei vechi, cu grad ridicat de uzură, pozată la mare adâncime, dar și a instabilității malurilor de pământ din cauza infiltrațiilor.
 
În această situație,reparațiile se desfășoară anevoios, cu foarte multă greutate. Astfel, se prelungește durata de executare a lucrărilor și implicit sistarea furnizării apei potabile până mâine dimineață – 02 august 2024, în jurul orei 05.00, potrivit RAJA Constanța.


Sunt în continuare afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe bd. Aurel Vlaicu tronsonul delimitat de str. Caraiman și Liliacului, zona Viile
Noi, cu centrele comerciale Kaufland și Doraly, cartierele Medeea, CET, Km 4-5, zona Industrială, precum și cei arondați punctelor termice 189, 195, 207, 211 și  278.


Având în vedere zona mare afectată, alimentarea cu apă se va relua în mod progresiv în funcție de topografia rețelei și consum.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și îi asigurăm că echipele noastre deplasate la fața locului depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt”, transmite RAJA Constanța.

 
 
 
 
Citește și
 Se amână reluarea furnizării apei în municipiul Constanța pentru cei afectați de avarie. Precizările RAJA



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii