Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Trafic rutier blocat pe strada Baba Novac în perioada 19 august - 8 septembrie 2024!

ro

14 Aug, 2024 11:58 239 Marime text
RAJA Constanța, foto: ZIUA de Constanța

În prezent, RAJA SA derulează la nivelul municipiului Constanța, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 18 contracte de lucrări, cu o valoare totală de peste 652 milioane lei. O parte dintre aceste investiții vizează și strada Baba Novac, unde se execută lucrări de reabilitare a magistralelor de apă, cu diametrul de 800 mm, respectiv 560 mm. Acestea fac parte din contractul CL 33, „Reabilitare conducte de aducțiune și magistrale, stații de pompare și refulări aferente în municipiul Constanța”, în valoare de 82,38 milioane lei, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
În această situație, pentru realizarea investițiilor, este necesară oprirea în totalitate a traficului rutier în zona de intervenție. Astfel, în perioada 19 august - 8 septembrie 2024, pentru buna desfășurare a lucrărilor, suntem nevoiți să restricționăm total traficul auto pe strada Baba Novac, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Bogdan Vasile și Alexandru Dimitrie Xenopol.
    
În această perioadă traficul rutier, inclusiv traseul autobuzelor CT BUS va fi deviat astfel: str. Soveja (stația Academia Navală) - str. Ștefăniță Vodă - bd. Aurel Vlaicu, până la sensul giratoriu de pe b-dul Aurel Vlaicu, intersecție cu str. Baba Novac, și retur.
 

„În vederea desfășurării lucrărilor, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală. Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele constructorilor fac eforturi ca durata de intervenție să fie cât mai redusă, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții”, a încheiat sursa citată.





Citește și:
Anunț important al CT BUS: Linia 44 din Constanța, deviată timp de trei săptămâni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii