Raluca Sandu şi finul impresarei Anamaria Prodan îşi fac restaurant în Mamaia
Raluca Sandu şi finul impresarei Anamaria Prodan îşi fac restaurant în MamaiaÎn baza cererii 13702 din 14 martie a.c., cei doi au fondat societatea Innes Catering SRL, cu sediul în Mamaia, Hotel apartamente de vacanţă Caelia, spaţiu comercial, parter. Domeniul de activitate al firmei care va fi administrată de Marina Fuiorea este „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente şi alte servicii de alimentaţie". Asociatul Ralucăi Sandu, Adrian Doncu, este finul impresarei Anamaria Prodan şi proprietar al restaurantului La Provence din capitală. Implicată recent într-un scandal în care se spunea că a provocat ruptura într-un cuplu căsătorit, fiica lui Mircea Sandu deţine părţi sociale în două firme: Innes Catering şi Ralu Media. Asociatul său este implicat în Renessance Design, Renaissance Services, Franco National şi Innes Catering.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp