Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor în județul Constanța. S-a lăsat cu amenzi

ro

13 Aug, 2024 19:22 508 Marime text







La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei, potrivit IPJ Constanța.
 
 
La data de 12 august a.c., polițiști din Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au derulat o acțiune pentru verificarea agenților economici care desfășoară activități pe litoral.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților ecomomici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, precum și pentru nerespectarea prevederilor Legii 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe.
 
 
De asemenea, a fost ridicată în vederea indisponibilizării suma de 742 de lei.
 
La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru combaterea actelor ilegale de comerț.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Eforie.
 
La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea traficului și consumului de droguri.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.
 
La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei.
 
Citește și
O șoferiță posibil drogată, implicată într-un accident rutier în Eforie, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii