Reguli privind accesul și desfășurarea de activități în zonele costiere de interes turistic din perimetrul Rezervației Biosferei "Delta Dunării
Reguli privind accesul și desfășurarea de activități în zonele costiere de interes turistic din perimetrul
01 Apr, 2022 14:52
ZIUA de Constanta
1237
Marime text
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a reanalizat și aprobat Regulile privind accesul și desfășurarea de activități în zonele costiere de interes turistic din perimetrul Rezervației Biosferei "Delta Dunării".
Aceste reguli se referă la activități specifice de agrement, educație ecologică, filmare, organizare de evenimente și de comercializare, desfășurate în zonele costiere naturale de interes turistic, din perimetrul Rezervației Biosferei "Delta Dunării": Sulina, Sf. Gheorghe, Portița, Vadu și Corbu, zone costiere care nu sunt clasificate ca zone de îmbăiere (plaje clasificate).
Zonele costiere naturale de interes turistic din perimetrul Rezervației Biosferei "Delta Dunării" se află amplasate, în cea mai mare parte, pe domeniul public de interes național administrat de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
Aducem în atenția operatorilor economici interesați că, în conformitate cu articolul 6 din prezentul regulament, depunerea solicitărilor pentru desfășurarea de activități comerciale în zonele adiacente plajelor naturale neamenajate se face până la data de 20 aprilie., transmite ARBDD.
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii