Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți ai Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale, prezenți la Bucharest Gaming Week 2024

ro

12 Oct, 2024 14:45 208 Marime text

Sursa foto: Facebook/Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale
Palatul Parlamentului devine, pe 12 și 13 octombrie, fieful pasionaților de jocuri video și realitate virtuală, la o nouă ediție a Bucharest Gaming Week 2024. Jucători profesioniști, amatori și influenceri își vor etala aptitudinile și vor încerca fel de fel de experiențe noi.

Experți în gândit și aplicat strategii și tactici pe câmpul de luptă, reprezentanții Armatei României sunt și ei la eveniment cu expoziții de tehnică și standuri de promovare a carierei militare.

Colegii noștri, m.m. I Marius-Gabriel Tomița, frt. Monica Vrăbiescu și elv. cap. Laurențiu Băniciu, au amenajat un stand în curtea Casei Poporului, unde vă invită să vă testați forța fizică, rezistența și precizia la sesiuni de jocuri marinărești.- se arată în postarea de pe pagina de socializare Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale. 

Sunt activități rudimentare, dar care conțin substanța tradițiilor marinărești păstrate de sute de ani. Voi unde credeți că este provocarea mai mare?Pentru jocurile video sau pentru jocurile marinărești? 


Marinarii militari vor fi prezenți la evenimentul din Capitală tot weekend-ul, așa că nu ezitați să le faceți o vizită și să intrați în vorbă cu ei!


Citește și:

MApNForțele Navale Române, prezente la „Bucharest Gaming Week 2024”. Jocuri marinărești și alte surprize sunt pregătite
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii