Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții CNAIR și autoritățile tulcene au discutat despre drumul expres ce leagă Tulcea de Constanța

ro

24 Sep, 2024 13:48 375 Marime text

foto: Facebook/Consiliul Județean Tulcea Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, 24 septembrie 2024,  începând cu ora 12.00, la o întâlnire între reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și autoritățile din județul Tulcea, pe tema drumul expres care leagă municipiul Tulcea de Constanța.

La momentul de față, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are în derulare contractul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Constanța – Tulcea“.

Potrivit reprezentanților CJ Tulcea, după ce au fost propuse patru alternative pentru acest traseu, în luna aprilie a acestui an au fost selectate două variante de traseu ale obiectivului de investiție, urmând ca acestea să fie prezentate autorităților publice din județele Tulcea și Constanța.

În cadrul ședinței de astăzi, de la sala „Mihail Kogălniceanu“ a Consiliului Județean Tulcea, oficialii Companiei Naționale au discutat aplicat despre cele două trasee propuse și au solicitat autorităților locale (primari, instituții deconcentrate, reprezentanți ai societăților de utilități publice etc) puncte de vedere cu privire la investiția ce ar urma să lege cele două municipii - reședință de județ.

„Este esențială comunicarea cu autoritățile locale pentru implementarea unui proiect de asemenea anvergură. Primarii comunelor traversate de acest drum expres sunt cei mai în măsură să precizeze ce investiții sunt în derulare sau ce probleme ar putea apărea pe parcursul lucrărilor. Astfel, colaborarea dintre structurile guvernamentale și autoritățile locale are beneficii imediate cu privire la viitorul proiectului privind drumul expres dintre Tulcea și Constanța“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 


Citește și:

Lista CSMCâte posturi de procuror sunt vacante în unitățile de parchet din Constanța și Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii