Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentaţii de week-end SC RAJA SA Constanţa are fanfară (galerie foto)

ro

29 Sep, 2011 01:00 1976 Marime text
fanfara_-_fanfara_2.jpg21 de angajaţi din fanfara Forţelor Navale, care nu mai sunt încadraţi pe specializarea de bază, au fost luaţi sub aripa SC RAJA SA Constanţa

Ieri, la evenimentul de semnare a protocolului de colaborare dintre Patronatul Apei cu Serviciul Comercial al Statelor Unite ale Americii, trupa de 21 de muzicieni a oferit o reprezentaţie de zile mari oaspeţilor americani sosiţi la SC RAJA SA Constanţa pentru a definitiva parteneriatul. Deopotrivă, oaspeţii de onoare, dar şi angajaţii SC RAJA SA şi invitaţii din judeţ care au spus prezent evenimentului au fost fermecaţi de spectacolul oferit.

Aflată într-o continuă dezvoltare de câţiva ani, după ce a reuşit să-şi pună în aplicare toate proiectele pe care le-a început pentru comunitate, compania de apă SC RAJA SA Constanţa s-a gândit să ofere şi altceva, în afara serviciilor, pentru relaxarea cetăţenilor din localităţile în care societatea are investiţii. „Este o idee mai veche de-a mea. RAJA are investiţii pentru comunitate în mai multe localităţi. La Buftea am făcut un parc pentru localnici, intenţionăm să renovăm şi câteva grădiniţe cu ajutorul secţiei noastre de construcţii. Şi înfiinţarea acestei fanfare are tot rolul de a crea o legături cu oamenii, un semn de respect pentru oamenii cărora le vom oferi aceste servicii. Începând de acum, în fiecare sâmbătă şi duminică şi la toate sărbătorile naţionale fanfara se va afla în localităţile în care ne desfăşurăm activitatea, la Feteşti, Ţăndărei, Eforie, Mangalia şi altele", a spus directorul SC RAJA SA Constanţa, Felix Stroe. De asemenea, directorul a ţinut să precizeze că cei 21 de muzicieni au studii de specialitate şi experienţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii