Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Respinsii la bac vor participa la o noua sesiune in august

ro

03 Jul, 2003 00:00 638 Marime text

Candidatii de la Telecom respinsi au vrut sa dea, ieri, bacalaureatul, la proba scrisa, dar nu au fost primiti * Cei sase elevi au sperat ca astfel, in luna august, vor da examenul numai la materiile la care nu au promovat, aceasta masura fiind valabila, insa, numai de anul viitor # Elevii care au promovat si proba de ieri vor sustine un test grila la una dintre discipline, dar nu la cele aflate in aria curriculara obligatorie * Exceptie vor face cei care au optat pentru educatie fizica, proba incepand la ora 7.30

Absolventii de liceu au sustinut, ieri, prima proba scrisa, sub forma unui test grila, la una din disciplinele obligatorii, mai exact la istorie, geografie sau matematica. Noutatea acestei probe o reprezinta faptul ca elevii au avut de bifat raspunsurile corecte, iar rezultatele au putut fi cunoscute in aceeasi zi. La cele 27 de centre din judet, elevii au asteptat sa fie chemati in salile de examen unde s-a facut corectarea de catre profesorii supraveghetori, pe baza unei foi speciale cu raspunsuri. Pentru a fi considerate valabile raspunsurile candidatilor, ei au trebuit sa noteze cu "X" raspunsurile corect, iar cu "0" cele considerate neadevarate. Rezultatele au fost afisate la centrele de examen, elevii avand astfel posibilitatea sa afle daca pot participa sau nu la celelalte probe. Reprezentantii inspectoratului au declarat ca subiectele au fost xeroxate in 35 de minute, ele ajungand in timp util la elevi.

Cei respinsi vor participa la sesiunea din august

Inspectorul scolar Vasile Brusalis a declarat ca sase candidati de la Grupul Scolar de Telecomunicatii, care fusesera initial declarati respinsi la una din probele orale, s-au prezentat ieri la proba scrisa. Conform regulamentului, acestia sunt considerati respinsi, avand, insa, dreptul de a se inscrie la sesiunea din luna august. Ei vor sustine toate probele, indiferent daca acestea au fost sau nu promovate in prima sesiune. Cei sase candidati au sperat ca, in luna august, vor da examenul numai la materiile la care nu au promovat, aceasta masura fiind valabila, insa, numai de anul viitor.Astazi, elevii care au promovat si proba de ieri vor sustine un test grila la una dintre discipline, dar nu cele aflate in aria curriculara obligatorie. Exceptie vor face cei care au optat pentru educatie fizica, proba incepand la ora 7.30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii