Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Sofra din Constanța are un nou administrator

ro

01 Aug, 2024 17:00 262 Marime text
  • Societatea Sofra Turkish Restaurant - S.R.L este fondată în anul 2020
 
Societatea Sofra Turkish Restaurant - S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1/03.06.2024, ce s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe 23 iulie 2024.
 
Astfel, asociații companiei Tarakci Binali, Tas Omer şi Kömürcü Kamil, au hotărât:
 
-Se revocă din funcţia de administrator Kömürcü Kamil şi se numeşte în funcţia de administrator Tas Omer, cetăţean turc, pe o perioadă de 49 ani cu puteri depline.
 
Celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân neschimbate.
 
Despre Sofra Turkish Restaurant - S.R.L.
 
Societatea este fondată în anul 2020, iar conform termene.ro, pe anul 2023, a raportat 15 milioane lei cifră de afaceri, 2,8 milioane lei profit și 41 de salariați. Sediul social este pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 202A, Constanța. Tarakci Binali, Tas Omer şi Kömürcü Kamil sunt asociați, iar Tas Omer are calitate de administrator.
 
Kömürcü Kamil mai este asociat în Ruby Fish Restaurant SRL și Sancrea Furniture Collections SRL. Tarakci Binali apare și în Romfish Marina SRL, Grande Global SRL și Ruby Fish Restaurant SRL. Tas Omer este asociat și în Grande Global SRL, Gabros Prod SRL, Ruby Fish Restaurant SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
Asociat nou în firma Sofra Turkish Restaurant Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii