Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de circulație din cauza temperaturilor ridicate în județul Constanța

ro

20 Jun, 2024 17:20 578 Marime text





 
  • Având în vedere informările privind înregistrarea de temperaturi ridicate, emise de Administrația Națională de Meteorologie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a instituit restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
 
Restricțiile de circulație, necesare pentru protejarea sectoarelor de drum,  sunt valabile în data de 20 iunie a.c., în intervalul orar 12.00 – 20.00, pe autostrăzile, drumurile expres și drumurile naționale din județele Constanța, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Ialomița și Prahova, poitrivit IPJ Constanța.
 
În acest context, polițiștii rutieri din județul Constanța au luat măsuri specifice pentru respectarea restricțiilor și adresarea de recomandări conducătorilor auto.
 
Excepție fac vehiculele de transport de persoane, funerare și poștale, transporturile de echipamente de prim ajutor, transportul pentru distribuire de carburanți, de mărfuri sub temperatură controlată, pentru tractări de vehicule avariate, transporturile pentru distribuire de apă și hrană în zonele calamitate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării, transporturile de apă îmbuteliată și băuturi răcoritoare, transporturile de produse provenite din exploatări agricole și transporturile militare implicate în exercițiul multinațional.
 
De asemenea, sunt exceptate vehiculele aparținând Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. și cele aparținând antreprenorilor sau constructorilor cu care aceasta are  încheiate contracte de execuție lucrări, aflate în derulare.


Citește și
Atenție, călători! Temperaturile au crescut la pragul disconfortului termic. Recomandările CFR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii