Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic pe autostrada A2 București-Constanța

ro

14 May, 2024 09:43 870 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că azi, 14 mai, până în jurul orei 16:00,se execută lucrări de plombare a părții carosabile pe DN1 Ploiești-Brașov, petronsonul kilometric 115 – 137, pe raza stațiunilor Sinaia, Bușteni și Azuga,pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, se vor executa lucrări de curățare așanțurilor și reparare a zidurilor din piatră, în același interval orar, petronsonul kilometric 111 – 138. 

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat,prin dirijare de către piloți de trafic.
 
Tot astăzi se efectuează lucrări la partea carosabilă și pe autostrada A2 București-Constanța,fiind impuse restricții de circulație, astfel:
 
- în intervalul orar 11:00 -15:30, sensul de mers București – Constanța, pe tronsonul kilometric 131 – 132,se efectuează lucrări la parapetul metalic median, astfel că banda numărul doieste închisă circulației rutiere, traficul desfășurându-se pe banda nunărul unu,cu limită de viteză de 60 km/h.

- în intervalul orar 09:00 -11:00, sensul de mers București - Constanța, la kilometrul 108, se efectueazălucrări de întreținere și reparații la parapetul metalic marginal, astfel căbanda de urgență este închisă circulației rutiere, traficul se desfășoară pe benzileunu și doi;

- în intervalul orar 08:00-19:00,sensul de mers București - Constanța, pe tronsonul kilometric 49 – 50+500 demetri, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului,  banda numărul doi fiind restricționată.
 
Conducătoriiauto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilorsemnalizate, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 
 
Informații în timp real despre restricțiile de traficdeterminate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial -www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.



Citește și:

Avertizare pentru șoferi. Traficul rutier restricționat pe autostrada A2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii