Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețele Electrice Dobrogea Localitățile din județul Constanța unde se întrerupe curentul electric, luni

ro

07 Jan, 2024 20:03 2083 Marime text
foto: Unsplash Rețele Electrice Dobrogea (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Dobrogea) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.
„Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, potrivit sursei citate.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, în județul Constanța.
 

Luni, 08 Ianuarie 2024        
  • Localitatea Limanu, cu străzile: Pictor Tonitza, Zaharia Stancu, Nicolae Titulescu, Vasile Pârvan, George Enescu, Ciprian Porumbescu, Mihail Sadoveanu, strada Marina, General Vartejan - parțial, respectiv Port Turistic Limanu – întrerupere totalã. 08:30 - 16:30
  • Localitatea Tariverde, cu strãzile: Rozelor; 1 Mai; Tudor Vladimirescu şi Răzoare – întrerupere parƫialã. 09:00 - 17:00



Citește și:

Rețele Electrice DobrogeaAtenție, întreruperi de curent electric, în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii