Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rombat SA Se desființează punctul de lucru de la Constanța. Ce alte decizii au fost luate în cadrul firmei

ro

08 Aug, 2021 16:51 1481 Marime text
  • În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea nr. 4 din 31.03.2021 a Consiliului de administraţie al Societăţii ROMBAT - S.A.

Consiliul de Administraţie al ROMBAT - S.A., o societate de naţionalitate română, organizată şi funcţionând în mod legal în conformitate cu legile din România, cu sediul social în municipiul Bistriţa, a luat mai multe decizii.

Ultimul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Rombat a fost revocat din funcţia sa în conformitate cu Hotărârea nr. 3/30.03.2021 a A.G.O.A. a Rombat.

Consiliul de Administraţie al ROMBAT – S.A. a organizat o adunare prin e-mail şi a adoptat în unanimitate următoarele hotărâri:

Decizia nr. 1. Numirea unui nou Preşedinte al Consiliului de Administraţe al Rombat, după cum urmează:

În urma revocării din funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţe al Rombat a domnului Ioaneş Alin-Romulus prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor nr. 3/30.03.2021, precum şi a mutării atribuţiel alegerii Preşedintelui Consiliului de Administraţie al Rombat în sarcina Consiliului de Administraţie (prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor nr. 2/30.03.2021), se numeşte în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie domnul RIAZ HAEFEJEE, incepând cu data de 31.03.2021. Se ia act de faptul că dl Riaz Haffejee s-a abţinut să voteze acest punct de pe ordinea de zi, având în vedere faptul că îl priveşte în mod direct. Toţi ceilalţi membri au aprobat această Decizie nr. 1, care a fost astfel luată în mod valid cu majoritatea absolută a voturilor, aşa cum se prevede în Actul Constitutiv al Rombat.

Decizia nr. 2. Reconfirmarea domnului IOANEŞ ALIN-ROMULUS pentru funcţia de Director General al Rombat, precum şi a remuneraţei sale, aferentă acestei funcţii. Odată cu modificările aduse Actului Constitutiv al Rombat, incepând cu data de 31.03.2021, domnul IOANEŞ ALIN-ROMULUS, ales inițial în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie - Director General al ROMBAT - S.A. prin Hotărârea A.G.O.A nr. 1/12.02.2021, este reconfirmat de către Consiliu pentru funcţia de Director General al Rombat. De asemenea, se reconfirmă remuneraţia dlui Ioaneş Alin- Romulus aferentă funcţiei de Director General al Rombat în acelaşi cuantum aprobat prin Hotărârea A.G.O.A. nr. 1/12.02.2021, luându-se act de faptul că mandatul acestuia în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Rombat respectiv mandatul de Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie sunt neremunerate.

Decizia nr. 3. Analiza solicitărilor de sponsorizare primite de către Asistent Director General în intervalul ianuarie-martie 2021.

Decizia nr. 4. Aprobarea desfiinţării punctului de lucru al Rombat din localitatea Constanța.

Decizia nr. 5. Aprobarea organigramei Rombat.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii