Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rominterm SA a finalizat contorizarea in Mangalia

ro

27 Nov, 2004 00:00 1210 Marime text

Cine se rebranseaza se premiaza

Societatea de distributie a energiei termice si a apei calde, SC Rominterm SA, infiintata in urma cu doi ani, a finalizat in urma cu doua zile contorizarea gratuita a tuturor blocurilor din municipiul Mangalia * De asemenea, aceasta a realizat o campanie de rebransare a locuitorilor, la fiecare o suta de abonati, organizandu-se o tombola * Premiile puse in joc, cinci la numar, constau in furnizare gratuita de agent termic si apa calda in lunile ianuarie si februarie 2005

Rominterm SA a luat fiinta in urma unui parteneriat public-privat creat la sfarsitul anului 2002, intre compania Rominserv SA, membra a Grupului Rompetrol si Consiliul Local Mangalia. Societatea este primul operator din Romania licentiat ANRSC, in luna septembrie 2003, avand ca obiectiv productia si distributia de energie termica si apa calda pentru consum catre locuitorii si institutiile din municipiul Mangalia. Inca de la infiintare, societatea a preluat cele 27 de centrale termice ale orasului, dezvoltand un amplu program de modernizare si retehnologizare, cu atat mai mult cu cat 11 dintre acestea sunt date in functionare inainte de 1989. In acest an s-a finalizat modernizarea centralelor termice 13 si 4, ultima fiind cea mai veche, urmand ca de la 15 decembrie, cel de-al treilea obiectiv inclus in program, CT 8 sa functioneze la maxim de capacitate, furnizand caldura si apa calda locuitorilor bransati la acest sistem. Pentru modernizarea centralelor termice in 2004 s-a realizat un volum investitional de 1,5 milioane USD, suportat de Grupul Rompetrol si Consiliul Local Mangalia, conform unui program de delegare. O alta realizare a SC Rominterm SA Mangalia este finalizarea, in urma cu doua zile, a programului de contorizare, inregistrand instalarea gratuita a 594 de gigacalorimetre, beneficiarii avand acum posibilitatea unei contorizari a propriului consum de agent termic corect si precis. "Avantajele dotarii cu sisteme de contorizare a consumului de caldura si apa calda a blocurilor sunt multiple: se reduc costurile pentru incalzire si apa calda menajera, creste nivelul confortului termic si scad costurile individuale", a declarat Iulian Staicu, director general al SC Rominterm SA. "Din cele 11.000 de apartamente inregistrate la nivelul municipiului Mangalia, Rominterm SA isi ofera serviciile pentru 8.000 dintre acestea. In acest context, societatea isi propune in continuare reducerea semnificativa a numarului utilizatorilor debransati, disparitia debransarilor cauzate de defectiuni tehnice, reducerea pretului gigacaloriei cu 20%", a mai declarat Iulian Staicu.

"Cine se rebranseaza se premiaza!"

In acest an, locuitorii au avut ocazia rebransarii la sistemul de distributie a energiei termice in perioada 1 mai-1 noiembrie, conducerea societatii reusind sa-i stimuleze prin intermediul unei campanii de premiere. Astfel, locuitorii orasului care se rebranseaza pana la data de 31 decembrie 2004 participa automat la o tombola. Cele cinci premii puse la bataie de catre societate constau in furnizarea gratuita de agent termic in lunile ianuarie si februarie 2005. Tragerea numerelor castigatoare pentru primii o suta de rebransati a avut loc pe data de 25 noiembrie, la sediul Casei de Cultura din municipiu, in prezenta vice-primarului orasului Mangalia, Liviu Botas. Astfel, in prezenta participantilor la tombola, a conducerii Rominterm SA, Liviu Botas a extras cinci bilete, castigatorii desemnati fiind: Nicolae, Tanase, Gheorghe Carabinieru, Decebal Potecasu, Virgil Rusu si Florin Petcu, beneficiarii serviciilor oferite de distribuitorul local de agent termic. Iulian Staicu, i-a asigurat pe cei prezenti ca aceasta campanie de premiere a celor care se vor rebransa va continua si anul urmator.

Politica tarifara

SC Rominterm SA asigura beneficiarilor sai nu numai contorizarea exacta si corecta a consumului de energie termica, servicii de reabilitare a instalatiilor din blocuri la preturi accesibile cu posibilitatea achitarii in rate, dar si un pret al gigacaloriei la un nivel acceptabil. Acest lucru se datoreaza in primul rand aprovizionarii facile cu combustibil ecologic CALOR ECONOMIC TIP III produs in rafinaria Rompetrol conform standardelor DE EN ISO 9001/2000 si DE EN 14001: 1996. Parteneriatul public-privat a adus cu sine o serie de avantaje: rentabilizarea activitatii si cresterea beneficiilor clientilor precum si subventionarea si controlul costurilor. Ca o certificare a calitatii serviciilor oferite, in luna august a acestui an, societatea a obtinut autorizarea de mediu pentru fiecare punct de lucru, sustinand auditul pentru certificarea Sistemului integrat de management calitate-mediu in conformitate cu standardele DIN EN ISO 9001/2001, DIN EN ISO 14001/1996 cu Germanischer Lloyd Certification.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii