Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
18:04 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romsilva RA vrea să împădurească 118 hectare din judeţul Constanţa. Unde sunt situate acestea (document)

ro

12 May, 2017 00:00 2188 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA intenţionează să împădurească mai multe terenuri ale Ocoalelor Silvice Băneasa, Cernavodă şi Hârşova.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de silvicultură - pregătirea terenului în vederea împăduririi“, în valoare estimată totală de 795.839 de lei. Suprafaţa totală care trebuie să fie împădurită este de 117,91 de hectare, din care Lotul 1 - Băneasa - 33,49 de hectare, Lotul 2 - Cernavodă - 24,20 de hectare şi Lotul 3 - Hârşova - 60,22 de hectare. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15.06.2017, ora 16.00. Ofertele vor fi deschise pe data de 7.07.2017, ora 18.00. Valoarea garanţiilor de participare este de 1.160 de lei pentru Lotul 1, de 750 de lei pentru Lotul 2 şi de 2.070 de lei pentru Lotul 3. 

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: Bogdan Ion, Răduş Carmen, Buzoianu Mariana, Stamate Maria, Savin Vasilica, Costache Daniela, Velea Florin, Lica George, Dima Ionuţ.

Valorile celor trei loturi 

Lotul 1 - Servicii de silvicultură, pregătirea terenului în vederea împăduririi la Ocolul Silvic Băneasa - are o valoare de 231,318 lei.
Valoarea Lotului 2 - Servicii de silvicultură, pregătirea terenului în vederea împăduririi la Ocolul Silvic Băneasa, este de 150.654 de lei.
Lotul 3 - Servicii de silvicultură, pregătirea terenului în vederea împăduririi la Ocolul Silvic Hârşova - are o valoare de 413.867 de lei. 

Date din caietul de sarcini 

Lucrarea se va executa cu tractor de mare putere cu pneuri sau şenile, în agregat cu tocător pentru vegetaţia ierboasă şi lemnoasă, şi presupune tocarea vegetaţiei ierboase şi lemnoase cu diametrul de până la 10 cm formate din diferite specii de buruieni dezvoltate, amorfă şi alţi arbuşti, lăstari de cioată, semintis neutilizabil, în vederea executării lucrării de distrugere a cioatelor. Tăierea vegetaţiei se va face de la o înălţime maximă de 10 cm deasupra solului, iar în urma executării lucrării, întreaga suprafaţă de pregătit trebuie să fie fără vegetaţie astfel încât să se poată identifica foarte bine cioatele fostului arboret. Acţiunea de dezrădăcinat şi evacuat cioate se va executa cu buldozer dotat cu excavator şi cu lamă laterală şi presupune scoaterea cioatelor şi a rădăcinilor groase cu excavatorul, evacuarea lor prin împingere cu lama în tasoane la marginea suprafeţei afectate de lucrări. Ulterior, cu un buldozer dotat cu lamă, se vor astupa gropile formate la scoaterea cioatelor, prin împingerea cu lamă a pământului în gropile formate şi nivelarea întregii suprafeţe la formă cât mai netedă, faţă de orografia terenului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii