Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugină nu va putea intra în cursă Concurs pentru postul de manager al Spitalului de Boli Infecţioase

ro

22 Jun, 2011 00:00 1891 Marime text
cap_6.jpgPotrivit unui anunţ publicat pe site-ul Primăriei Constanţa, pe 26 şi pe 30 iulie se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Boli Infecţioase, fotoliu ocupat în prezent, interimar, de dr. Stela Halichidis, aflată pe acest post din 26 mai 2009.

Medicul a fost instalat în această funcţie după ce prof. univ. dr. Sorin Rugină picase examenul organizat la începutul lunii mai 2009. Contractul de management al medicului Sorin Rugină a încetat pentru că nu au fost realizaţi indicatorii impuşi în contractul de management. Mai precis, potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, medicul nu şi-a îndeplinit indicatorii economico-financiari de performanţă asumaţi prin contract.Stela Halichidis a mai fost manager al spitalului în perioada 2002 - 2004. Testul grilă al concursului se va desfăşura la sediul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pe 26 iulie, de la ora 10.00, iar pe 30 iulie, de la ora 10.00, va avea loc susţinerea proiectului de management. Cei care vor să participe la concurs trebuie să aibă o vechime minimă în specialitate medicală de zece ani, să fie cadru universitar medical sau medic primar şi să fie absolvent al cursului de perfecţionare în Management spitalicesc organizat de Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar Bucureşti în perioada 2006 - 2009, respectiv de Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti începând cu anul 2010, pentru care se va prezenta copia certificatului de absolvire şi să nu împlinească vârsta de 60 ani până la terminarea mandatului de manager.

concurs_-_Halichidis_Stela8.jpgDosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa până pe 15 iulie, de luni până vineri, între 8.00 şi 15.00, cu şapte zile înaintea datei stabilite pentru susţinerea concursului.

În ceea ce-i priveşte pe posibilii candidaţii, dacă se specula că fostul manager Sorin Rugină s-ar putea înscrie la concurs, astfel de gânduri ar trebui uitate pentru că una dintre condiţiile de participare la concurs este aceea să nu împlinească vârsta de 60 ani până la terminarea mandatului de manager. Ori Sorin Rugină împlineşte pe 2 iulie vârsta de 60 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii