Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a finalizat procedura de reorganizare a judeþului Constanţa Palaz - „Este o împãrţire echilibratã şi mulţumitoare pentru edili"

ro

21 May, 2011 03:10 1663 Marime text
palaz_delimitare_claudiu_palaz.jpgPrefectul Claudiu-Iorga Palaz a anunþat ieri, la finele ºedinþei de Fond Funciar, cã în maxim trei luni se va finaliza legislaþia privind reorganizarea teritorialã a judeþului.

Problema privind stabilirea limitelor judeþului Constanþa a fost o prioritate pentru Palaz încã de la începutul mandatului sãu de reprezentant al Guvernului în teritoriu, din octombrie 2009. „Aceastã problemã este foarte importantã pentru judeþ, probabil este cea mai importantã ºi mai mare reorganizare dupã 1968", a spus Palaz, care a fost în cursul zilei de joi la Bucureºti pentru a vedea dacã documentaþia pentru întocmirea legislaþiei este completã. „În perioada urmãtoare, urmeazã sã se înainteze documentaþia cãtre Parlament. Probabil vor mai fi obiecþii, sunt unele interese ale unor edili din judeþ, dar poate vor trece peste. Aceastã delimitare va ajuta comunele sã-ºi acceseze fonduri pe care nu le puteau accesa pentru cã nu cunoºteau suprafeþele cunoscute cu exactitate. Este o împãrþire echilibratã ºi mulþumitoare pentru edili".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii