Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a inventat laptop-ul fara tastatura

ro

09 Jan, 2009 20:30 1870 Marime text
artid_1231343609.jpgCompania Apple a revoluţionat tehnologia actuală prin lansarea noului MacBook Wheel, un laptop care nu are tastatură ci doar o rotiţă digitală, similară cu cea folosite la iPod.
De acum putem renunţa la vechia tastatură şi putem lucra cu ajutorul rotiţei inventate de Brian Gilman. Noua rotiţă senzitivă a laptop-ului Apple va face din tastatură un lucru ce aparţine trecutului. "Nimic nu este mai simplu decât un singur buton uriaş", spune Brian Gilman. Pentru a scrie un e-mail aveţi nevoie de doar 45 de minute iar toate fişierele de pe hard drive sunt la doar câteva sute de clik-uri distanţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 11 Jan, 2009 18:01 Pare destul de interesanta inventia domnului Brian Gilman, dar mai trebuiesc luate in considerare si alte elemente. Primul lucru care se considera dezavantaj ar fi faptul ca dureaza prea mult timp. Fiind doar un buton uriasi (joystick), oricine poate naviga mai usor, inventia fiind considerata mai mult pentru amatori.... O propunere ar daca s-ar gandi cineva la un laptop mai mult cu touch screen...
  • xxxxx 11 Jan, 2009 10:51 E foarte greu sa dai "copy-paste"... "vechia"?!? Daca la oral te descurci bine, ca doar d-aia ai ajuns sa scrii prin ziare, la scris stai cam prost. Impardonabil.