Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvamarii din Mamaia, eroi pentru un turist de 29 de ani din Iași! Imagini cu operațiunea de salvare (VIDEO)

ro

01 Jul, 2024 20:34 419 Marime text
Foto: TikTokUn turist din Iași, venit în vacanță la Mamaia Nord a fost salvat în ultima clipă de la înec de salvamarii din Stațiunea Mamaia. 

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost adus în stare gravă la mal de slavamarii care imediat au și început manevrele de resuscitare. 

Doar intervenția extrem de promptă a salvatorilor a făcut ca tânărul să revină la viață. 

Fără să stea pe gânduri salvamarii au efectuat manevrele de resuscitare până când tânărul și-a revenit. 

Acesta a fost preluat de cadrele medicale și transportat în stare stabilă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. 

Culea Gabriel, serviciu salvamar stațiunea Mamaia și Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că salvamarii au intervenit pentru doi turiști în pericol, dar doar unul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel de-al doilea nu a avut nevoie de tratament. 

Intervenția salvamarilor a fost imortalizată de un turist aflat pe plajă în acel moment, iar filmulețul a devenit viral în mediul online. 

„Persoana salvată de la înec are 29 de ani din Iași și nu știa să înoate. La operațiunea de salvare au participat șef sector salvamar -Boariu Georgian, salvamar- Sitoianu Nicolae și Salvamar - Grozea Stefan. Intervenția a fost reușită și a avut loc în Mamaia Nord, zona restaurant Diplomatic. Menționez că Salvamarii fac parte din cadrul Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România (ANSPSR)“ - a mai precizat pentru ZIUA de Constanța Gabriel Culea. 





Citește și: 

Bărbat decedat pe plaja din Mamaia. Salvamarii fac apel la responsabilitate! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii