Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvatori și în timpul liber! Pompierii de la ISU Galați au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe la ieșirea din tură (GALERIE FOTO)

ro

28 Jan, 2023 15:40 1307 Marime text
Foto: IGSUPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați,  de la Garda 3, au ieșit din tura de serviciu în această dimineață, iar în drumul spre casă și-au luat echipamentul cu ei.

Potrivit IGSU, deși epuizati după tura de ieri, nu au rămas indiferenți la ce au întâlnit în drumul lor... au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe între Schela și Smârdan, apoi au schimbat traseul pentru că nu puteau înainta.

„Acum sunt în zona Izvoarele spre Independența, ajută șoferii care au derapat. Lucrează de peste cinci ore după alte 24 de ore din tura de serviciu.

Încă de ieri, pompierii gălățeni sunt la datorie în sprijinul oamenilor aflați în dificultate din cauza condițiilor meteorologice.

Echipajele operative lucrează pentru deszăpezirea principalelor căi rutiere pe raza localităților Cuca, Vlădești, Valea Mărului și Tecuci. 

Pe timpul misiunilor, salvatorii acționează pentru deblocarea mașinilor rămase înzăpezite“ - au mai precizat reprezentanții IGSU.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii