Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte exemplare de sturion au fost descoperite de polițiștii de frontieră din județul Tulcea

ro

09 Oct, 2024 12:48 163 Marime text
Pești, Sursa foto: Garda de Coastă
 
  • Polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol la Marea Neagră
  • Șapte exemplare de sturion au fost redate mediului natural
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în marea teritorială, descoperind astfel 1000 metri de plase în care erau capturați șapte pești din specia sturion.

Potrivit unui comunicat emis de reprezentanți Gărzii de Coastă, în data de 08.10.2024, polițiștii de frontieră din Grupului de Nave Sulina împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol la Marea Neagră. Cu această ocazie au fost identificate mai multe plase de pescuit din fir textil și naylon, cu o lungime totală de 1.000 metri, în care erau capturate șapte exemplare de sturion.
Peștele a fost eliberat în mediul natural, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării și introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă, mai transmite sursa citată.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

Citește și:
Poliția de FrontierăAproximativ 150 kilograme de pește și peste 2.700 metri de plase, descoperite în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii