Șapte stațiuni sunt în județul Constanța Casa Națională de Pensii va scoate din conturi circa 6 milioane de lei pentru serviciile de tratament balnear (DOCUMENT)
Șapte stațiuni sunt în județul Constanța: Casa Națională de Pensii va scoate din conturi circa 6 milioane
14 Feb, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
3182
Marime text
- Contractul „Servicii tratament balnear, cazare și masa pentru beneficiarii biletelor eliberate de Casa Națională de Pensii Publice pentru perioada 2024 – 2025“ are o valoare estimată, cuprinsă între 217.880.560 și 599.999.072 lei.
- Pe lista, sunt și șapte stațiuni balneare din județul Constanța.
Casa Națională de Pensii Publice (prin Casele de Pensii din București, Ialomița, Neamț, Sibiu, Prahova, Timiș, Vâlcea, Constanța, Covasna, Bihor, Hunedoara, Brăila, Caras Severin, Arad, Dâmbovița, Maramureș, Bistrița, Buzău, Suceava, Bacău, Satu Mare, Cluj, Harghita) organizează licitații publice pentru atribuirea contractului „Servicii tratament balnear, cazare și masa pentru beneficiarii biletelor eliberate de Casa Naționala de Pensii Publice pentru perioada 2024 – 2025“. Contractul are o valoare estimată cuprinsă între 217.880.560 și 599.999.072 lei.
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de
20.03.2024, ora 15:00 pentru toate loturile, acestea urmând să fe deschise în aceeași zi și la aceeași oră.
Contractul presupune asigurarea serviciilor de tratament balnear, cazare şi masă în regim de pensiune pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear eliberate de Casa Naţională de Pensii Publice, se realizează în structuri de cazare şi alimentaţie publică clasificate de instituţia publică centrală de resort şi în baze de tratament autorizate din punct de vedere medico-balnear pentru valorificarea factorilor sanogeni de cură de către Ministerul Sănătăţii, obligatoriu amplasate în staţiuni turistice, balneare, climatice sau balneoclimaterice de interes naţional sau interes local recunoscute legal.
Principalele afecţiuni pentru care se efectuează tratament sunt: reumatismale, cardiovasculare, digestive, afecţiuni ale căilor respiratorii, afecţiuni ale sistemului nervos, afecţiuni ginecologice.
Autoritatea contractanta va atribui acorduri cadru pentru fiecare lot in parte unuia sau mai multor operatori economici si ulterior contracte subsecvente numai cu respectarea conditiilor cantitative, tehnice si financiare stabilite in acordul cadru respectiv, pentru fiecare agent economic in parte. De fiecare data cand intentioneaza sa atribuie un contract de achizitie publica subsecvent unui acord cadru, aferent oricarui lot, autoritatea contractantă va respecta anexa la acordul cadru, pentru fiecare operator economic, respectiv datele privind numarul de locuri, tarife și încadrarea în perioada de prestare. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu procedura de atribuire. În măsura în care solicitările de clarificare sunt primite cu cel puțin 21 zile inainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și complet tuturor acestor solicitări de clarificare în a 12 a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Unui singur ofertant pot fi atribuit maxim 5 loturi.
Printre stațiunile care prestează servicii de sănătate se numără: Amara, Băltătești, Bazna, Bușteni, Buziaș, Calacea, Călimanești Căciulata, Costinești, Covasna, Eforie Sud, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Sugatag, Olănești, Pucioasa, Sangeorz, Sprata Monteoru, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Targu Ocna, Tâșnad, Techirghiol, Tinca, Turda, Tușnad, Vatra Ddornei și Voineasa.
Responsabili de atribuirea licitației
Persoanele care au funcție de decizie în cadrul autorităţii contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, conform art. 63 alin. (1) din Legea nr. 98/2016, cu modificările și completările ulterioare, sunt următoarele: Daniel Baciu, Vasilica Valentina Robu, Savin Teodor Mitrănescu, Nicoleta Dregan, Gabriela Doina Radu, Aura Cristina Stîngaciu, Petruş Meda, Nicoleta Dina, Iuliana Iorgu, Raluca Elena Comănici, Marin Budulac, Angela Mazilu, Adriana Munteanu, Camelia Maria Scripeț, Monica Bogatu, Andreea Steluța Diți, Felicia Ionela Sălăjan, Mariana Mihaela Agafiței.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
Sursa foto: freepik.com
Citește și:
Unii români vor primi peste 1.000 de lei în plus la pensie. Iată anunțului șefului Casei de Pensii
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii