Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în showbiz Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a făcut recente dezvăluiri despre scandalul său cu Jador

ro

06 Oct, 2024 15:43 188 Marime text
Jador, Sursa foto: Facebook
 
  • După ce Oana Ciocan a comunicat că își dorește să se împace cu Jador, Zanni a decis să facă un pas în spate, recunoscând că eforturile sale de a o ajuta nu au fost apreciate.

În cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, Zanni a discutat despre comportamentul agresiv pe care Jador l-ar fi avut față de Oana, un comportament pe care, spune el, nu îl surprinde deloc, potrivit Românialiberă.ro. Zanni a dezvăluit că amenințările din partea artistului ar fi mai frecvente decât se crede și că astfel de comportamente au existat și în trecut.

Această situație continuă să genereze controverse și reacții în rândul fanilor, iar Zanni pare hotărât să își ia distanța de la scandal, având în vedere dorința Oanei de a se reconcilia cu Jador. Această dinamică complicată între cei trei stârnește un interes crescut, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua această poveste.

„Treaba mea nu mai e aici. Nu mai este treaba mea. Dacă fata a plâns, era treaba mea. Acum că fata mi-a spus să nu mă mai bag, că ea se împacă cu Jador, e clar. Oricum nu îmi pare rău. Ea poate este manipulată, șantajată, ori poate micul dejun sau Crăciunul nu este destul de bogat și crede că la Jador este mai bogat. N-ai cum să stai cu un astfel de om decât dacă mațul e gol. Poate bate vântul prin pereți…El este gelos pe mine, el crede că eu am avut treaba cu Oana Ciocan”, a spus Zanni.

 
 
Citește și
ConstanțaMașina lui Jador, spartă de hoți în stațiunea Mamaia. I-au furat portofelul (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii