Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:53 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!

ro

05 Apr, 2024 12:46 1310 Marime text


Doi bărbați au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
  
Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 

Conform anchetatorilor, în cauză s-a reţinut că la data de 29.03.2024, în jurul orei 20:45, în timp ce se aflau în interiorul unei săli de jocuri de noroc din orașul Ovidiu, judeţul Constanța, pe fondul unui conflict spontan, cauzat de locurile ocupate la o masă, inculpații V.I.A. și G.M.A. au lovit persoana vătămată A.V. cu pumnii în zona feţei, cauzându-i o dublă fractură de mandibulă, despre care s-a constatat în urma examinării medico-legale că necesită pentru vindecare aproximativ 50-55 de zile de îngrijiri medicale.
 
Totodată s-a reţinut că prin acţiunile lor violente, comise într-un local în care se aflau mai multe persoane, cei doi inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică.
 
Pe durata controlului judiciar s-au stabilit în sarcina inculpaţilor obligaţiile de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura, precum şi de a nu se apropia de persoana vătămată, de martori şi de localul în care s-a produs agresiunea.
 
Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și controlul judiciar reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 

IPJ Constanța, o nouă achiziție pentru poligon! (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii