Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de cenzor la Gedvec SA. Ce mandat a primit administratorul societății, Gabriel Daraban

ro

20 Oct, 2022 00:00 2564 Marime text
  • Acționarii societății Gedvec SA,  Sorin Groza, Ioan Toanchină, Moran Tevfik Lutfi şi Haldun Ozbek , reprezentând 100% capitalul social, au hotărât revocarea din funcţia de cenzor al societăţii a Mariei Perianu Maria, ca urmare a renunţării la mandat
  • Totodată, acționarii au decis numirea în funcţia de cenzor pe o perioadă de 3 ani, a Laviniei Anton dar și realegerea, în calitate de cenzor supleant al societăţii, pentru un nou mandat cu o durată de 3 ani, a Elenei Antonaru
  • Acționarii l-au împuternic pe administratorul unic al societăţii, Gabriel Daraban, în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi la Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a hotărârii Adunării Generale Ordinare a acţionarilor societăţii
 


Acționarii societății Gedvec SA,  Sorin Groza, Ioan Toanchină, Moran Tevfik Lutfi şi Haldun Ozbek , reprezentând 100% capitalul social, au hotărât revocarea din funcţia de cenzor al societăţii a Mariei Perianu Maria, ca urmare a renunţării la mandat.
 
Totodată, acționarii au decis numirea în funcţia de cenzor pe o perioadă de 3 ani, a Laviniei Anton dar și realegerea, în calitate de cenzor supleant al societăţii, pentru un nou mandat cu o durată de 3 ani, a Elenei Antonaru.
 
Acționarii l-au împuternic pe administratorul unic al societăţii, Gabriel Daraban, în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi la Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a hotărârii Adunării Generale Ordinare a acţionarilor societăţii.
 
Hotărârea a fost publictată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.4.299 din data de 13.10.2022.
 
Despre SC Gedvec SA și legături ale acționarilor cu alte SRL-uri
 
Firma SC Gedvec SA are un capital social subscris de 364.000 de lei, din care 30.000 de dolari, şi un număr de acţiuni de 10.400, valoarea uneia fiind de 35 de lei.

Obiectul de activitate al societăţii îl reprezintă „activităţi de servicii anexe transportului pe apă" iar sediul social este în clădirea administrativă Romtrans SA, incintă Port, dana 15.
 
Emin Argun Nardal este împuternic al subunității din Istambul al societății.

Gabriel Daraban, fratele președintelui CCIR mai este administrator și la Global Defense Logistics dar și director comercial la Oil Terminal.

Acționarii Gedvec SA sunt Sorin Groza, Ioan Toanchină, Moran Tevfik Lutfi şi Haldun Ozbek.

Ultimii doi mai dețin și Global Defense Logistics alături de Ioannis Gelasakis, Gabriel Daraban și Mihai Daraban.

Gabriel Daraban mai este acționar și în firma Dynalog Logistic SRL, alături de aceași cetățeni turci.

Potrivit ONRC, Gedvec SA  a raportat o cifră de afaceri de 1.190.403 lei. un profit de 14.630 lei la un număr mediu de  4 angajați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mandatul de administrator al lui Gabriel Daraban, la Global Defense Logistics SRL, prelungit
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii