Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare importantă! Tazz urmează să fie achiziționat de către Wolt

ro

14 Oct, 2024 11:26 353 Marime text
Tazz, una dintre cele mai importante platforme de livrare din România, parte a grupului eMAG, anunță încheierea unui contract privind achiziția părților sale sociale de către Wolt, o platformă de comerț local de origine finlandeză cu operațiuni în 28 de țări. Tranzacția este de așteptat să se finalizeze în următoarele luni, în urma îndeplinirii condiţiilor obișnuite de închidere și a obținerii aprobărilor legale din partea autorităților relevante. Cu o echipă de peste 12.000 de persoane, Wolt este deținută de compania DoorDash din Statele Unite ale Americii.

Iată ce mesaj au primit utilizatorii Tazz

Astăzi avem o veste mare: te anunțăm oficial că Tazz urmează să fie achiziționat de către Wolt, una dintre companiile lider din industria noastră. Suntem încântați de oportunitate și încrezători că împreună putem să-ți oferim o experiență și mai reușită.

Această veste nu te afectează în calitate de client. Deocamdată, Tazz va continua să funcționeze cu același brand, produs și echipă ca și până acum. Poți continua să folosești  aceeași aplicație Tazz, iar echipa noastră îți va sta la dispoziție ca de obicei.

Îți mulțumim în numele întregii noastre echipe pentru călătoria de până acum. Împreună cu echipa Wolt, vom continua să construim un serviciu și mai bun pentru toată lumea. Rămâi pe fază, urmează vremuri extraordinare!

Alin Șerban
CEO Tazz

Citește și

Curieri srilankezi cheamă în instanță compania Green Food AB Curier! Firma s-a mutat recent din Constanța în București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii